Hvordan kan jeg bruge mine egne skrifttyper i Adobe Spark?

Du kan overføre licenserede skrifttyper ved at gå til spark.adobe.com i webbrowseren på din stationære computer og klikke på "Tilføj brand" eller "Administrer brand" i øverste venstre navigation.  I øjeblikket skal du bruge webversionen til at overføre dine skrifttyper. Hvis du vil overføre dine egne skrifttyper, skal du være betalende Spark-abonnent.

Når du har færdiggjort dit brand og overført dine skrifttyper, kan du få adgang til og bruge dem i ethvert Spark-program på internettet eller iOS.