Hvad er Adobe Spark for Education?

Adobe Spark for Education er det samme Adobe Spark, som du allerede er vant til og kan lide.
Og som Adobe Spark-begynderplanen er det omkostningsfrit. Forskellen ligger i, hvordan Adobe Spark for
Education implementeres og installeres. En Adobe Spark for Education-
implementering tilføjer funktionalitet, der er vigtig for uddannelsesinstitutioner, herunder:

• Forbedret beskyttelse af personlige data: Kan implementeres i overensstemmelse
    med databeskyttelseslove vedrørende børns data (f.eks. COPPA)
  • Nemmere logon: Mulighed for at konfigurere enkeltlogon, så eleverne nemt kan logge på
    med deres eksisterende skole-id
  • Forbedret kontrol for at beskytte eleverne: Skolerne ejer elevernes konti
    og udøver administratorrettigheder over dem. Desuden er billedresultater mere aldersegnede
    for elever i grundskoler og gymnasiale uddannelser.
  • Yderligere omkostningsfrie funktioner: De fulde funktioner i Adobe Spark giver dig mulighed for at
    tilpasse Spark-kreationer og medfølger uden omkostninger (normalpris: $ 9,99
    pr. måned pr. bruger).

Du kan læse mere om Adobe Spark for Education her.