Hvorfor kan jeg ikke åbne mit projekt?

Hvis du ikke kan åbne et projekt, kan du prøve at bruge en anden browser eller rydde cookies i din oprindelige browser.

Hvis du har en iPhone/iPad, kan du installere den relevante Spark-app (Post, Page eller Video) og forsøge at åbne dit projekt derfra. Hvis projektet åbnes, som det skal, kan du duplikere det og kontrollere kopien på webversionen af Spark.

Betalende Spark-abonnenter, der har konfigureret et brand, kan ofte løse problemer med åbning af projekter ved at slette brandet og oprette det igen.

Hvis ingen af ovenstående muligheder fungerer, kan du klikke på knappen "Send en anmodning" nederst på denne side.  Det er en stor hjælp for vores team, hvis du angiver browser, operativsystem og offentliggjort URL-adresse (hvis tilgængelig).

Vi beklager ulejligheden og vil arbejde på at løse dine problemer så hurtigt som muligt!