Følg

Beskyttelse af personlige oplysninger og offentliggørelse: Hvad betyder "Bliv bemærket"?

Her på Spark tager vi beskyttelse af personlige oplysninger meget alvorligt, og vi ved, at der er brugere, der opretter projekter, som kun henvender sig til et begrænset publikum. Husk dog, at det er hensigten, at projekter, som er oprettet med Spark, skal kunne ses og deles offentligt. Selvom alle offentliggjorte projekter er mærket med "noindex" i et forsøg på at få søgemaskinerne at ignorere dem, er der ingen garanti for, at alle søgemaskiner vil respektere denne markering hele tiden. Brug altid din bedste dømmekraft, når du opretter indhold, og overvej, at det vil blive synligt for alle ved hjælp af URL-adressen og kan blive vist i søgemaskiner.     

Definitioner:

  • Bliv bemærket: Hvis du aktiverer "Bliv bemærket", når du offentliggør et projekt, giver du Adobe tilladelse til at vise dit projekt på vores websted. Dette kan omfatte steder som vores Inspirationsgalleri. For Spark Post og Spark Video kan du finde "Bliv bemærket" ved at klikke på "Del" og derefter "Indstillinger for udgivelse". For Spark Page kan du se indstillingen, lige efter at du har klikket på "Udgiv".

Hvem kan se mit projekt?

  • Indtil du klikker på "Opret link" i vinduet "Del", kan dine projekter kun ses af dig.
  • Når du klikker på "Opret link" i vinduet "Del", oprettes en unik URL-adresse. Enhver, der har denne URL-adresse, kan se dit Spark-projekt. Du kan deaktivere denne URL-adresse ved at klikke på "Annuller offentliggørelse" i indstillingerne for dit projekt på siden "Mine projekter".

Hvordan standardiserer jeg alle mine fremtidige projekter, så "Bliv bemærket" er slået fra?

I iOS-apps skal du gå til dine indstillinger ved at klikke på tandhjulsikonet øverst til venstre. Klik derefter på "Begrænsninger". Der kan du se indstillingen "Vælg ikke-fremhævet som standard". Slå denne indstilling til. Dermed vil "Bliv bemærket" være slået fra for alle fremtidige projekter.

På internettet skal du klikke på brugerikonet øverst til højre på siden Mine projekter og derefter trykke på "Indstilling". Gå til afsnittet Begrænsninger på din indstillingsside. Her vises indstillingen "Vælg ikke-fremhævet som standard". Slå denne indstilling til. Dermed vil "Bliv bemærket" være slået fra for alle fremtidige projekter.

Denne indstilling synkroniseres på alle dine enheder, når du ændrer den.

Bemærk! Hvis du bruger et Adobe ID, der er oprettet af din arbejdsgiver eller skole (se definitioner for Enterprise eller Federated Adobe ID her), kan du muligvis ikke se indstillingen "Bliv bemærket". Det betyder, at indstillingen er slået fra af systemadministratoren for din institutions Adobe ID.

Hvad sker der med beskyttelsen af personlige oplysninger, når jeg deler et link?

Når du deler et link på de sociale medier, med kollegaer eller ved at integrere projektet på et andet websted, kan alle med URL-adressen til dit projekt se projektet. Desuden kan disse sociale medier fra tredjepart og andre websteder potentielt blive vist i forskellige søgemaskiner, hvilket betyder, at dit projekt kan blive synligt for offentligheden. Så hvis dit projekt indeholder følsomme oplysninger, skal du overveje, hvor du deler linket til dit projekt.

 

 

Var denne artikel en hjælp?
7 ud af 10 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning