Er Adobe Spark tilgængelig på andre platforme og operativsystemer?

Du kan få adgang til Adobe Spark både på internettet og på din mobilenhed. Sådan gør du:

• På internettet skal du bare gå til spark.adobe.com, så kan du oprette Video-, Page- og Post-projekter direkte fra din foretrukne browser via et enkelt link, som kan benyttes på alle browsere.
  • Adobe Spark er også tilgængelig på iOS, men i stedet for én stor app har vi lavet tre mere fokuserede apps med passende navne: Adobe Spark Post, Adobe Spark Video og Adobe Spark Page.
  • Adobe Spark Post er også tilgængelig på Android-enheder. Og inden længe kan Android-brugere også benytte Page og Video!

Du kan finde Adobe Spark på internettet på https://spark.adobe.com

Til iOS kan du finde apps her:

Til Android kan du finde Spark Post i Google Play Store og Samsung Galaxy Store

Kom jævnligt tilbage til os for at høre de seneste nyheder og udviklinger.

Twitter: @AdobeSpark
https://twitter.com/adobespark

Facebook: https://www.facebook.com/adobespark/

Instagram: https://www.instagram.com/adobespark/

Email: Tilmeld dig omkostningsfrit på https://spark.adobe.com