Kan studerende bruge Adobe Spark?

Ja, det kan de. Faktisk synes vi, at de bør gøre det! Studerende verden over er meget glade for Spark, og vi er glade for, at de bruger det. Faktisk skabte vi en særlig omkostningsfri Adobe Spark for Education specielt til vores yngre brugere.

For at hjælpe lærere og studerende med at bruge Adobe Spark har vi lavet følgende praktiske Adobe Spark-vejledning til undervisere og klasseværelser, som du er velkommen til at hente, læse og dele.