Hvordan giver jeg Spark Video adgang til min mikrofon for at starte optagelse?

Bemærk! Denne artikel gælder kun for Spark Video på internettet, og ikke for Spark Video iOS-appen.

For at komme i gang med at optage din stemme ved hjælp af Adobe Spark Video skal du give Spark-webstedet tilladelse til din mikrofon. Det gøres direkte i din browser, og det foregår på lidt forskellig måde fra browser til browser.

For at gøre tingene lettere for dig finder du her tips til Safari, Firefox, Chrome og Edge.

Safari

Når du ser følgende skærmbillede, skal du klikke på "Tillad".

Du kan nu optage med Spark Video.

Hvis dette skærmbillede ikke vises, eller hvis du har foretaget et forkert valg, er det ikke noget problem. Bare klik på Safari-menuen > Indstillinger > Sikkerhed > under Adobe Flash Player > sørg for, at spark.adobe.com er indstillet til "Tillad altid", og klik på Udført.

Det burde virke.

Firefox

Når du ser følgende skærmbillede, skal du klikke på "Del altid".

Du kan nu optage med Spark Video.

Hvis dette skærmbillede ikke vises, eller hvis du har foretaget et forkert valg, er det ikke noget problem. Bare klik på ikonet "i" i øverste venstre hjørne af din browser, gå til Tilladelser, og vælg tilladelsen "Tillad" for mikrofonen.

Hvis du ikke ser denne indstilling under ikonet "i", skal du klikke på pilen ud for spark.adobe.com > Flere oplysninger.

Kig efter Tilladelser der, og indstil derefter "Brug mikrofonen" til "Tillad".

Nu fungerer mikrofonen.

Chrome

Når du ser følgende skærmbillede, skal du klikke på "Tillad".

Du kan nu optage med Spark Video.

Hvis dette skærmbillede ikke vises, eller hvis du har foretaget et forkert valg, er det ikke noget problem. Øverst til højre i browseren skal du klikke på Chrome-menuen > Indstillinger > Vis avancerede indstillinger. Klik på "Indstillinger for indhold" i sektionen "Sikkerhed og privatliv".

I sektionen "Medier" skal du sørge for, at "Spørg, når et website kræver adgang til kamera og mikrofon" er valgt. Hvis sektionen "Mikrofon" vises, skal du sørge for, at "Spørg, når et website kræver adgang til din mikrofon" er valgt.

Fungerer det stadig ikke? Du har muligvis blokeret adgang til mikrofonen. Hvis det sker, skal du gå tilbage til sektionerne "Medier" eller "Mikrofon" og klikke på "Administrer undtagelse". Kig efter "spark.adobe.com" på listen "Hostname", og indstil "Adfærd" til "Tillad".

Edge

Når du ser følgende skærmbillede, skal du klikke på "Ja".

Du kan nu optage med Spark Video.

Hvis dette skærmbillede ikke vises, eller hvis du har foretaget et forkert valg, er det ikke noget problem. Bare klik på Edge-menuen (...) i øverste venstre hjørne.

Gå til Indstillinger > Avancerede indstillinger >, og sørg for at "Brug Adobe Flash Player" er slået til.