Hvilken slags indhold er tilladt på Adobe Spark?

Det er vores mission at demokratisere indhold med brugervenlige værktøjer, der gør det muligt for enhver at fortælle sin historie. Vi tillader dog ikke, at vores værktøjer bruges til at chikanere, irritere eller skræmme andre. Vi fjerner proaktivt indhold, der overtræder vores vilkår for brug. Hvis du finder noget, der er ulovligt, skadeligt, truende eller anstødeligt, bedes du rapportere det ved at klikke på linket "Rapportér misbrug" nederst på indholdssiden eller ved at sende os en note på hellospark@adobe.com.

Læs mere om Adobes Vilkår for brug.