Adobe Spark is now Adobe Express!
Adobe Express replaced Adobe Spark on the web and Adobe Spark Post on mobile.

For support with Adobe Express please click here
If you need support for Adobe Spark Page or Adobe Spark video on the iPhone or iPad please click here

Følg

Hvad er systemkravene til Adobe Spark?

Adobe Spark kører i din foretrukne webbrowser, på iOS-enheder og på Android (Spark Post). Her er den fulde liste over, hvad der understøttes:

Adobe Spark på internettet

Operativsystemer: Windows 8.1 eller nyere, macOS 10.13, Chromebook (seneste)
Understøttede webbrowsere:

De to nyeste større versioner af Chrome, Firefox, Safari og Edge (Chromium).

JavaScript skal være aktiveret.

Hukommelseskrav: Vi anbefaler mindst 4 GB hukommelse

Adobe Spark iOS-apps

• iPad eller iPhone, der kører iOS 12 eller nyere

Adobe Spark Post til Android

• Alle enheder, der kører Android 7.0 Nougat og nyere