Hvordan deler jeg min Spark-kreation?

Det er nemt at dele dine Spark-kreationer med resten af verden. Vælg blot indstillingen Offentliggør. Så kan du offentliggøre og poste dit indhold på Twitter eller Facebook, sende det via email eller sms, eller integrere det på dit websted uden at tænke på filtyper.

• I webversionen af Spark kan du dele ved hjælp af projektets Del-link, der optræder i visningen Projekter øverst på siden, når du redigerer
  • På iOS ser offentliggørelsesikonet sådan ud:

Hvis du opretter en Spark-video eller et Spark-indlæg, kan du også gemme din kreation lokalt (på skrivebordet eller på enhedens kamerarulle), så du kan se den offline, overføre den til andre websteder eller blande den med andre apps.

Spark-sider kan ikke tages offline, men der kan oprettes links til dem fra andre websteder, og de kan integreres på webstedet, hvis det understøtter iframes.