Følg

Hvordan fungerer indholdssynkronisering?

Sider, videoer og indlæg, der er oprettet ved hjælp af Adobe Spark, synkroniseres automatisk mellem konti og enheder, der er logget på. Det betyder, at du kan begynde at arbejde på en iPhone og derefter fortsætte i din webbrowser og så redigere videre på din iPad og så videre.

Den normale funktionsmåde er, at indhold kun synkroniseres på iOS-enheder, når de er tilsluttet Wi-Fi (vi ønsker ikke at lægge beslag på din mobildatabåndbredde). Hvis du ønsker, at dit indhold synkroniseres over din mobilforbindelse, selvom du ikke er på Wi-Fi, skal du aktivere den pågældende funktionalitet i iOS-indstillingerne for Spark-appen.

 

Var denne artikel en hjælp?
3 ud af 7 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning