Kan jeg føje en video til mine kreationer?

Video understøttes i Spark Page og Spark Video.

Spark Page

Du kan indsætte videoer på dine Spark-sider. Videoer kan dog ikke tilføjes direkte fra din computer eller enhed. I stedet skal de først overføres til en videohostingtjeneste. Du kan overføre video til disse tjenester:

• YouTube
  • Vimeo
  • Adobe Spark Video

Når du har overført en video, skal du kopiere dens URL-adresse. Du kan derefter redigere din side og skrive (eller indsætte) denne URL-adresse til videoen, når du bliver bedt om det.

Spark Video

Spark Video understøtter videoklip, der er overført fra dit lokale filsystem eller fra kamerarullen på iOS. Vi anbefaler at bruge videofiler med navne, der slutter på ".mov", ".mp4" eller ".m4v". Her er nogle af de mest almindelige typer af videofiler, men hvis du har en anden type, anbefaler vi at bruge Adobe Media Encoder til at konvertere den.