Følg

Kan jeg redigere tidligere offentliggjort indhold?

Ja, det kan du. Hvis du redigerer en side eller video, skal du genudgive, når du er færdig, ellers vil dine læsere se ældre indhold. Vi sørger for, at linket ikke ændres, så dine fans nemt kan se dine seneste og bedste opdateringer.

Var denne artikel en hjælp?
10 ud af 16 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning