Hvordan angiver jeg skrifttype, størrelse og farve for tekst?

Den grundlæggende regel er, at temaer gør arbejdet for dig. Du vælger blot et tema, hvorefter perfekt matchede farver, skrifttyper og overgange anvendes på din kreation. Spark leveres med alle mulige professionelt designede temaer. Og hvis du har et betalt Spark-abonnement, kan du bruge Sparks Brand Management-muligheder til at skabe unikke temaer designet til dit eget brand.

Når du opretter et indlæg, får du flere detaljerede formateringsmuligheder, når du redigerer din tekst.