Kan jeg oprette mine egne Spark-temaer?

Brugere med den fulde version af Adobe Spark (i modsætning til brugere på begynderplanen) kan bruge Sparks Brand Management-muligheder til at oprette unikke temaer, der er designet specielt til deres eget brand.

Hvis du bruger den fulde version af Spark, og du gerne vil oprette et nyt tema, skal du først konfigurere dit brand ved at klikke på "Tilpas dette design" øverst til venstre på siden "Dine projekter". Hvis dit brand allerede er konfigureret, skal du klikke på "Administrer varemærke". Derefter skal du rulle til sektionen "Temaer". Vi genererer automatisk tre Spark Video- og tre Spark Page-temaer, men du kan oprette dit eget ved at klikke på knappen "+". Når du er i temaeditoren, kan du tilpasse farver og skrifttyper.