Spark Video på internettet siger, at min videofil ikke understøttes

Denne fejl angiver, at den videofil, du forsøger at overføre, er i et format, som Spark Video på internettet ikke understøtter. Spark Video på internettet understøtter de fleste videofiler i .mp4-, .mov- og .m4v-beholderformaterne, der er kodet ved hjælp af H.264 video codec, og enten MP3- eller AAC-lydcodecs. Andre beholderformater eller codecs understøttes ikke fuldt ud. Så næste trin er at konvertere din videofil til et format, som Spark Video genkender. Det kan du gøre på denne måde:

1. Brug Adobe Media Encoder
  2. Eller brug et omkostningsfrit værktøj som Miro, og vælg "Konvertér til MP4".
  3. Eller brug ffmpeg:
    1. Først skal du installere ffmpeg, hvis du ikke allerede har det på din computer. Følg instruktionerne nedenfor, afhængigt af hvilken computer du har:
      1. Mac
        1. Åbn terminalappen
        2. Installer Homebrew ved at kopiere denne kommando til terminalvinduet:
          1. /usr/bin/ruby -e "$(curl -fsSL https://raw.githubusercontent.com/Homebrew/install/master/install)"
          2. Hvis du allerede har Homebrew installeret tidligere, skal du sørge for, at det er opdateret, ved at kopiere denne kommando til terminalvinduet:
            1. brew update
        3. Installer ffmpeg
          1. Kør følgende kommando i terminalvinduet:
            1. brew install ffmpeg --with-fdk-aac --with-ffplay --with-freetype --with-frei0r --with-libass --with-libvo-aacenc --with-libvorbis --with-libvpx --with-opencore-amr --with-openjpeg --with-opus --with-rtmpdump --with-schroedinger --with-speex --with-theora --with-tools
      2. Windows
        1. Hent ffmpeg
        2. Følg disse installationstrin
      3. Linux
        1. Hvis du kører Ubuntu 15.04 eller nyere, bør ffmpeg allerede være installeret. Ellers kan du prøve dette:
          1. sudo add-apt-repository ppa:mc3man/trusty-media
            sudo apt-get update
            sudo apt-get dist-upgrade
            sudo apt-get install ffmpeg
    2. Kør ffmpeg
      1. Hvis du bruger en Mac eller Linux eller et Unix-lignende miljø (f.eks. Cygwin) på Windows, kan du køre nedenstående script i terminalvinduet og følge trinnene for at konvertere videofilen:
        1. bash <(curl -fsSL https://spark.adobe.com/ginger-snap/transcode.txt)
      2. Hvis ovenstående script ikke virker for dig, kan du køre denne kommando for at udføre konverteringen:
        1. ffmpeg -i <path_to_video_file> -acodec aac -vcodec h264 converted.mp4
  4. Når du har den konverterede videofil, kan du vende tilbage til Adobe Spark Video og fortsætte, hvor du slap af. Fortæl os i en kommentar, hvis du får problemer.