Hvordan opretter jeg indhold ved hjælp af mit eget brand?

Hvis du vil oprette branded indhold i Adobe Spark, skal du logge på Spark med en betalt konto, enten en Adobe Creative Cloud-konto eller en licens, der er købt fra spark.adobe.com.

Når du har oprettet dit brand ved hjælp af Spark Brand Management, får du tre nye temaer, som kan bruges til at vise dit brand flot og konsekvent på alle dine Spark-kreationer. Vælg dem, på samme måde som du ville vælge ethvert andet Spark-tema.

Selvfølgelig kan du også bruge nogle af de smukke Spark-standardtemaer, og dit logo osv. vil stadig blive vist.