Hvordan opretter og administrerer jeg brands i Spark?

Hvis du vil oprette branded indhold i Adobe Spark, skal du logge på med en betalt konto, enten en betalt Creative Cloud-licens eller en konto, der er brugt til at købe Adobe Spark.

Følg disse trin for at føje dit brand til Adobe Spark:

1. Log på webversionen af Spark på spark.adobe.com.
  2. Klik på linket "Tilføj brand" øverst på siden.
  3. Hvis du har et logo, du vil bruge, skal du klikke på "Overfør logo" for at overføre logofilen. Skærmbilledet til højre viser, hvordan dit indhold vil se ud med det anvendte logo
  4. Klik derefter for at vælge de farver, du vil bruge. Hvis du overfører et logo, vil Spark allerede have udtrukket farver fra logofilen. Du kan vælge disse eller andre farver. Når du klikker på en farve, viser skærmen til højre ændringerne. Klik på Gem, når du er tilfreds med dine farvevalg.
  5. Det sidste trin er at vælge en standardskrifttype.
  6. Klik derefter på Næste, og lad Spark trylle.

Spark vil derefter oprette tre nye temaer, designet netop til dit brand. Du kan vælge disse, når du opretter Spark-indhold, nøjagtigt som du vælger et hvilket som helst andet Spark-tema.

Og selvfølgelig kan du vende tilbage til brandsiden for at redigere og opdatere dine brandaktiver, når du har brug for det.