Kan jeg føje andre logoer, farver eller skrifttyper til mine brandede Spark-projekter?

Ja, det er meget nemt at overføre sekundære logoer fra dit brand samt at vælge andre farver og skrifttyper, der skal bruges i grafik, websider og videoer. Du gør dette ved at gå til spark.adobe.com, vælge fanen "Administrer varemærke" og vælge indholdstypen til venstre. Derefter vises muligheder for at tilføje eller ændre brandindhold.