Jeg kan ikke få adgang til premium-funktioner, selvom jeg er betalende Creative Cloud-medlem

Creative Cloud-medlemmer med en betalt plan får adgang Spark med premium-funktioner. For at gøre dette skal du blot logge på Spark med dit Adobe ID (den e-mailadresse, du brugte til at oprette din Creative Cloud-plan).

Hvis du allerede er logget på og ikke har adgang til premium-funktionerne, er du sandsynligvis logget på med en anden e-mailadresse end dit Adobe ID.

Følg disse trin for at få adgang til premium-funktioner:

1. Log ud af Spark
  2. Log på igen ved at vælge knappen "Log på med Adobe ID"
  3. Log på med dit Adobe ID
  4. Du bør nu have adgang til premium-funktioner, herunder muligheden for at oprette dit Brand Kit

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du logger på Adobe med din sociale konto, og hvordan du forbinder din sociale konto med dit Adobe ID, ved at besøge: https://helpx.adobe.com/x-productkb/global/adobe-id-social-sign-in.html

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med at logge på med din sociale konto, ved at besøge: https://helpx.adobe.com/x-productkb/global/resolve-social-sign-in-errors.html