Jeg kan ikke få adgang til mit Spark-abonnement, selvom jeg har opgraderet Spark/har et betalt Creative Cloud-abonnement

Først skal du bekræfte, at du logger på Spark med samme Adobe ID og samme logonmetode (Facebook, Gmail eller Adobe ID), som du brugte på købstidspunktet. Vi spørger, fordi hvis du logger ind med en anden metode, vil det medføre, at der oprettes en ny, omkostningsfri konto.

Hvis du har dette problem på en mobiltelefon, kan du prøve at logge ud og logge på igen.

Hvis du logger på med den rigtige konto, bedes du indsende en sagsanmodning ved hjælp af knappen "Send en anmodning" nedenfor.

Creative Cloud-medlemmer med en betalt plan får adgang til alle funktionerne i Spark. For at gøre dette skal du blot logge på Spark med dit Adobe ID (den e-mailadresse, du brugte til at oprette din Creative Cloud-plan).

Følg disse trin for at få adgang til dit Spark-abonnement:

Log ud af Spark

1. Log på igen ved at vælge knappen "Log på med Adobe ID"
  2. Log på med dit Adobe ID
  3. Du bør nu have adgang til den fulde version af Spark, herunder muligheden for at oprette dit Brand Kit

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du logger på Adobe med din sociale konto, og hvordan du forbinder din sociale konto med dit Adobe ID, i artiklen "Log på med din sociale konto" på webstedet for Adobe Support.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med at logge på med din sociale konto, i artiklen "Løs fejl, som du kan støde ind i, når du logger på med din sociale konto" på webstedet for Adobe Support.