Jeg får en WebGL-fejlmeddelelse.

For at skabe en optimal oplevelse kræver Adobe Spark en webteknologi, der hedder WebGL, til gengivelse af interaktiv 3D- og 2D-grafik. WebGL-biblioteket understøttes i alle moderne browsere (f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari og Microsoft Edge) og de fleste moderne hardwarekonfigurationer.

Hvis du får en fejlmeddelelse om, at WebGL er deaktiveret, når du bruger Adobe Spark, er det muligt at:

• Du skal lukke din browser og genstarte computeren
  • Din browser skal opdateres
  • WebGL og hardwareacceleration blev deaktiveret i din browser. Hvis du har fulgt nedenstående trin og konstateret, at hardwareacceleration er aktiveret, kan det også sommetider afhjælpe problemet at slå det fra.
  • En browser-plug-in har deaktiveret WebGL.
  • En it-organisation har deaktiveret WebGL på din maskine.
  • Maskinens hardware ikke understøtter WebGL.

Google Chrome-brugere

Du kan kontrollere, at du har aktiveret WebGL og hardwareacceleration i Google Crome, ved at gøre følgende:

1. Start Google Chrome
  2. Naviger til chrome://settings/?search=hardware i adresselinjen.
  3. Bekræft, at "Brug hardwareacceleration, når det er muligt" er slået til. Hvis det allerede er slået til, kan det sommetider afhjælpe problemet at slå det fra.
  4. Afslut og genstart Chrome.
  5. Hvis problemet fortsætter, kan du prøve en anden browser, f.eks. Mozilla Firefox.

Du kan finde flere oplysninger om, hvorvidt din browser/hardware understøtter WebGL, på webstedet GetWebGL. Hvis din browser understøtter WebGL, og ovenstående trin ikke har løst problemet, kan du kontakte Kundesupport og beskrive problemet, herunder hvordan det opstod, samt oplysninger om den computer, du bruger, så vi kan undersøge problemet nærmere. Sådan kan du finde de oplysninger, vi leder efter, afhængigt af hvilken type computer du bruger:

1. Hvis du bruger en Mac-computer:
    1. Klik på Apple-menuen øverst til venstre.
    2. Klik på menupunktet "Om denne Mac".
    3. Tag et skærmbillede af den dialogboks, der åbnes. Det ser nogenlunde sådan ud:
      1. Screen_Shot_2018-03-28_at_7.07.18_PM.png
    4. Vedhæft dette skærmbillede til den sagsanmodning, du indsender.
    5. Klik på knappen "Systemrapport" i denne dialogboks.
    6. Klik på "Grafik/Skærme" under "Hardware".
    7. Markér alle oplysningerne i højre side, kopiér dem, og indsæt dem i beskrivelsen til den sagsanmodning, du indsender (alternativt kan du tage et skærmbillede af denne skærm og vedhæfte det til sagsanmodningen).
    8. Fortæl os, hvilke handlinger du udførte eller havde udført, da du modtog WebGL-fejlmeddelelsen.
    9. Udfyld de øvrige felter i sagsformularen, og indsend den.
  2. Hvis du bruger en Windows-computer:
    1. Kør Diagnosticeringsværktøjet til DirectX ved at skrive "dxdiag" i værktøjet Kør eller Cortana-søgelinjen.
    2. Der vises et vindue som dette:
      1. screenshot-1.png
    3. Klik på knappen "Gem alle oplysninger..."
    4. Gem tekstfilen på skrivebordet.
    5. Vedhæft denne tekstfil til den sagsanmodning, du indsender.
    6. Fortæl os, hvilke handlinger du udførte eller havde udført, da du modtog WebGL-fejlmeddelelsen.
    7. Udfyld de øvrige felter i sagsformularen, og indsend den.
  3. Hvis du bruger en Chromebook:
    1. Skriv "chrome://system" i browserens adressefelt.
    2. Klik på menuen "Fil" og derefter på "Gem side som..."
    3. Gem siden på din Chromebook.
    4. Vedhæft denne side som en fil til den sagsanmodning, du indsender.
    5. Fortæl os, hvilke handlinger du udførte eller havde udført, da du modtog WebGL-fejlmeddelelsen.
    6. Udfyld de øvrige felter i sagsformularen, og indsend den.