Hvor langt kan hvert Spark Video-dias være?

Hvert Spark Video-dias kan være op til 30 sekunder langt. Hvis du gerne vil bruge et videoklip, der er længere end 30 sekunder, skal du bruge funktionen "Fortsæt herfra" til at oprette flere på hinanden følgende dias. Brug fremgangsmåden i denne artikel: Hvordan fortsætter jeg mine videoklip over flere Spark Video-dias?

Hvis du vil optage en stemmefortælling, der er længere end 30 sekunder, skal du oprette et nyt dias.