Hvordan fortsætter jeg mine videoklip over flere Spark Video-dias?

Har du lagt mærke til den fikse, lodrette værktøjslinje øverst til højre på et dias med video? Find knappen med et billede af en pil, der peger mod højre. Tryk på denne knap, og du vil kunne hente dit videoklip på et nyt dias, lige der hvor du slap det. Når din video breder sig til flere dias, kan du vælge den tekst eller de ikoner, der vil blive vist over videoen, så længe diasset varer. Dette giver dig mulighed for at skabe professionelle videoer, hvor teksten ændres, mens videoen afspilles kontinuerligt i baggrunden!